Християнський сайт RadChristian

Вівторок, 17.06.2025, 14:32

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Справжній християнин - Сторінка 2 - Форум | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Справжній християнин
radchristian Дата: Неділя, 02.11.2008, 22:35 | Повідомлення # 16
Admin
Група: Адміністратори:
Статус: Оффлайн
Quote (winner)
Правда, Адмін?

Так, тоді можна почути чи справдіця людина християнин, чи ні. Але коли будеш стояти може і здержатись. cool biggrin
Християнин повинен бути завди ним, і коли навіть пальці молотком прибиває holiday

Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи.

Svitlo Дата: Понеділок, 23.04.2012, 00:01 | Повідомлення # 17
Рядовой
Група: Користувачі:
Пробачте, що тут пишу та усіх турбую. Хотіла просто попросити, усіх, кому не було б байдуже та просто усіх, хто щирий та справжній. Моя бабця важко хвора, у неї рак, і вона згасає на очах. Я не вправі ні кого з Вас просити та звертатись, але якщо хтось бодай зможе помолитись за неї, я була б безмежно щаслива... Я знаю, що Бог усім дає свого віку та свою долю, і тільки Він вправі вирішувати скільки людям давати життя. Я прошу усіх небайдужих, помоліться за неї, будь ласка, я дякуватиму Богові за кожне Ваше серденько, за те, що Ви поряд, за те, що Ви такі добрі. ЇЇ звати Іванна, я хочу та благатиму Бога про те, щоб дозволив їй хоча б ще трішки побути з нами, та побачити дерева-квіточки-сонечко-церкву. Благаю Вас, вислухайте мої слова...
З теплом,

Світлана
Івано-Франківськ-Львів

radchristian Дата: Неділя, 20.05.2012, 15:51 | Повідомлення # 18
Admin
Група: Адміністратори:
Звичайно помомолимось!

Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи.

Любов Дата: Вівторок, 05.06.2012, 23:29 | Повідомлення # 19
Рядовой
Група: Користувачі:
я думаю, що справжній християнин - це людина яка наслідує Христа у своїх поступках, характері та поведінці

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування

Ваша оцінка сайту
Всього відповідів: 200

Статистика