Християнський сайт RadChristian

Середа, 15.05.2024, 02:06

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2008 » Січень » 23 » Терміново! Переривання вагітності узаконюється!
12:57
Терміново! Переривання вагітності узаконюється!

Європейський Парламент прийняв рапорт про стратегії прав людини. Він відноситься до права репродуктивного здоров'я, що погоджується з визначеннями Всесвітньої Організації Охорони здоров'я (WHO) і означає також право на аборт, сексуальне утворення й контрацепцію без контролю батьків, пише Nasz Dzіennіk.

 

За "репродуктивні права" проголосували соціалісти й ліберали, а думки представників християнських демократів розділилися. У сумі проти проголосувало 190 послів з 700 присутніх.

 

У пункті 162 говориться про "право дитини на здоров'я, особливо про сексуальне й репродуктивне здоров'я дівчаток", і затверджується, що охорона здоров'я матерів повинна ставати невід'ємною "частиною майбутньої стратегії прав дитини". У пункті 163 доданий абзац про "загальне право повнолітніх дівчин на полове й репродуктивне здоров'я, а також на утворення й послуги в питанні планування родини".

 

Відповідно до визначення, даному ВІЗ, право на сексуальне здоров'я означає, що люди, і в тому числі діти, "мають право на відповідальне, задовільне й безпечне сексуальне життя, а також можливість розмножуватися й приймати рішення,  чи робити це і яким образом. Безумовним є право чоловіків і жінок на одержання інформації й доступу до безпечних, ефективних і доступних методів регулювання народжуваності, згідно із зробленим ними вибором". При цьому, під визначенням "методу регулювання народжуваності" криється, так називане, "право на застосування контрацептивних засобів, пошук методу лікування безплідності й переривання небажаної вагітності (sіc!!!)".

 

 

Втім, саме визначення "послуги в сфері планування родини" не виключають права на вбивство зачатої дитини. Точно також можна інтерпретувати слова з пункту 164, які говорить про "загальні потреби в питанні полового здоров'я".
 
 
Біблія говорить:
1 Тимофiю 3:1-5 Знай же ти це, що останніми днями настануть тяжкі часи. Будуть бо люди тоді самолюбні, грошолюбні, зарозумілі, горді, богозневажники, батькам неслухняні, невдячні, непобожні,  нелюбовні, запеклі, осудливі, нестримливі, жорстокі, ненависники добра,  зрадники, нахабні, бундючні, що більше люблять розкоші, аніж люблять Бога,  вони мають вигляд благочестя, але сили його відреклися. Відвертайсь від таких!
Категорія: Новини | Переглядів: 916 | Додав: radchristian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Новини [152]

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування

Ваша оцінка сайту
Всього відповідів: 200

Календар

«  Січень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0