Християнський сайт RadChristian

Неділя, 19.05.2024, 04:31

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Жовтень » 6 » На Рівненщині стало на один Дім Молитви більше
13:56
На Рівненщині стало на один Дім Молитви більше

23 вересня 2012 року у с.Федорівка Гощанського району Рівненської області відкрито Дім Молитви християн віри єванегльської.

Колись Христос сказав до своїх учнів: «Ідіть, і навчіть всі народи…» Слова ці не втратили своєї актуальності і сьогодні. Ми – Його учні, ті, хто виконує Його велике доручення у цей час.  З радістю сприймаються здобутки, успіхи у праці на Божій ниві. Одним з таких радісних днів стала неділя 23 вересня 2012 року, коли у мальовничому селі Федорівка Гощанського району Рівненської області зібралися діти Божі, щоб подякувати і прославити Господа за Його великі благословення. А нагодою стало відкриття Молитовного будинку в цьому селі. Не один рік тривала праця, за яку відповідав Додчук Богдан Давидович,місіонер і  студент Рівненської Духовної Семінарії. Кошти на будівництво стікалися із багатьох місць, знову і знову приходили люди, щоб допомогти, зробити свій внесок. 
Яскраво світило сонечко,піднесеним був настрій усіх присутніх на відкритті, відчувалося хвилювання. Усі раділи з того, що бачили результати своєї праці. А яке ж свято без гостей? На відкриття завітали єпископ Церков ХВЄ Рівненської області Боришкевич В. Д., диякон Церкви Святої Трійці м. Рівного Коваль О., старший пресвітер церков ХВЄ Гощанського району Шпак П., диякон Церкви ХВЄ м. Здолбунів Трофімчук О. В., а також пастор церкви із штату Нью Йорк Девід Хекет. 
Першим своєю радістю із присутніми поділився пастор церкви Додчук Богдан, він коротко розповів про тих, хто брав участь у будівництві. Далі словом настанови, підбадьорення і благословення ділилися гості. Червоною ниткою через усе служіння пройшли слова про те, що ми – дорогоцінне живе каміння, саме з нас Господь будує Церкву, ми повинні бути готові радо виконувати те, що Він нам доручає. Наприкінці служіння була звершена молитва посвяти, із сльозами на очах всі присутні просили Божого благословення для церкви і всього села. 
Після закінчення служіння на всіх присутніх чекало щедре і смачне частування. Надовго запам’ятається цей чудовий осінній день всім тим, хто відвідав церкву села Федорівки.
Оксана Вітюк, Пресс-центр Рівненської Семінарії


http://www.chve.org.ua
Категорія: Новини | Переглядів: 535 | Додав: radchristian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Новини [152]

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування

Ваша оцінка сайту
Всього відповідів: 200

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0