Християнський сайт RadChristian

Середа, 15.05.2024, 00:46

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Лютий » 25 » Про особливості духовного життя сучасної молоді ЦХВЄУ говорили під час чергової зустрічі молодіжні лідери.
11:02
Про особливості духовного життя сучасної молоді ЦХВЄУ говорили під час чергової зустрічі молодіжні лідери.

Засідання Молодіжного Комітету ЦХВЄУ що відбулося 13 лютого 2013 р. під головуванням завідувача відділом молоді ЦХВЄУ, пастора Богдана Левицького мало на меті детальну підготовку молодіжних заходів регіональних та національного масштабів.  
Старший єпископ Михайло Паночко, вітаючи молодих служителів, наголошував: Хай Слово прийняте нами завжди буде найвищим авторитетом. Він особливо наголошував на необхідності уважного ставлення до кожного молодого юнака та дівчини : «Не рвімо зелених плодів,  пам'ятаймо про періоди для всякоі справи. Даймо час для росту всякої молодої людини аж до досконалості в Христі.  Тим, хто не хоче слухати  Слово, говорімо ділами,  нашим характером. Живімо по Слову і будемо благословенні».

В робочій частині зустрічі Тарас Герасимчук (Дніпропетровськ) представив результати дослідження «Особливості духовного життя сучасної молоді ЦХВЄУ» за результатами  опитування молодих християн під час молодіжного з’їзду в 2011році. Представлені результати ще більше загострили увагу священнослужителів до особливого прошарку, з яким працюють. Адже, 48,1% сучасної молоді навернулися до Христа у віці до 12 років, а 63,9%  від усіх опитаних (результат опитування базується на 1400 анкетах з усіх областей України)  до церкви привели батьки. Найважливішим чинником для долучення до церкви була атмосфера прийняття та любові.

Керівник відділу освіти ЦХВЄУ Віктор Вознюк говорив про навчання керівників молодіжного служіння. Планується, що з наступного навчального року буде набрано 2 групи (по  25 людей в середньому в кожній) по спеціалізації «Молодіжне Служіння»,  одну на базі КБІ, іншу - в Рівненській Семінарії. Крім того, погоджено напрацювати програму курсу підвищення кваліфікації для діючих молодіжних служителів. Створено робочу групу, очолити яку доручено Герасимчуку Тарасу. Ця ж група буде готувати теми та  тексти для підручників по молодіжному служінню.

Учасники засідання обговорили детальні плани щодо заходів молодіжного життя Церкви. Зокрема, щодо XVI молодіжного з’їзду, девізом якого обрано Біблійний текст «дав нам Бог духа сили, любові та здорового розуму».
Опрацьовано склад Оргкомітету, квоти, пропозиції щодо спікерів, секцій та інші важливі складові підготовки.

«Для сучасної молоді, особливо віком 18-24 роки, власний пошук істини та сенсу життя – найвагоміша причина навернення. Відповідно, така молодь у своїх духовних пошуках потребує особливої уваги та індивідуальної пасторської допомоги – це один із наших - сьогоднішніх висновків - резюмує пастор Богдан Левицький. Ми також побачили зростаючу необхідність  розвивати зовнішньо орієнтовані напрямки молодіжної роботи у помісних церквах. Над цим і будемо працювати.»

http://www.chve.org.ua

Переглядів: 523 | Додав: radchristian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Новини [152]

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування

Ваша оцінка сайту
Всього відповідів: 200

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0