Християнський сайт RadChristian

Четвер, 19.06.2025, 13:23

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Чи можна втратити спасіння? - Форум | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи можна втратити спасіння?
radchristian Дата: Вівторок, 19.08.2008, 13:36 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори:
Статус: Оффлайн
Ваші думки, бажано підтвердити віршами з Біблії

Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи.

vip Дата: П`ятниця, 29.08.2008, 21:24 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачі:
так і до легко , місць можна назвати безліч , кожне місце говорить і навчає , наприклад не давайте місце лукавому , а вчинки тіла явні - так далі , ми можем про то багато говорити але я хочу наголосити на тому місцю яке мені сьогодні відрилося

2 Проповідуй Слово, допоминайся вчасно-невчасно, докоряй, забороняй, переконуй з терпеливістю та з наукою.
3 Настане бо час, коли здорової науки не будуть триматись, але за своїми пожадливостями виберуть собі вчителів, щоб вони їхні вуха влещували.
4 Вони слух свій від правди відвернуть та до байок нахиляться.
5 Але ти будь пильний у всьому, терпи лихо, виконуй працю благовісника, сповняй свою службу.
2 тим 4:2

Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )

radchristian Дата: Субота, 30.08.2008, 23:27 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Адміністратори:
О, дуже вдячний за відповідь. Але є багато людей, які важають, що спасіння неможливо втратити.
Моя думка: що спасіння можна втратити і ось місце з Біблії:

Євр 12:15 Дивіться, щоб хто не зостався без Божої благодаті, щоб не виріс який гіркий корінь і не наробив непокою, і щоб багато-хто не опоганились тим. 16 Щоб не був хто блудник чи безбожник, немов той Ісав, що своє перворідство віддав за поживу саму. 17 Бо знаєте ви, що й після, як схотів він успадкувати благословення, відкинутий був, не знайшов бо був можливости до покаяння, хоч його із слізьми шукав.

Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування

Ваша оцінка сайту
Всього відповідів: 200

Статистика