Християнський сайт RadChristian

Четвер, 19.06.2025, 17:36

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Чи існує пекло? І що це теке? - Сторінка 2 - Форум | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Чи існує пекло? І що це теке?
Soren117 Дата: Середа, 06.05.2009, 15:12 | Повідомлення # 16
Сержант
Група: Користувачі:
Статус: Оффлайн
Quote (radchristian)
Цікаво, ким і в чому воно проявилось?

Після Потопу Єгова поблагословив Ноя та його синів і повідомив про свій намір, який він дав Адаму і Єві (Буття 1:28), щоб вони наповнювали землю (Буття 9:1). Очевидно, Боже прокляття було зняте з землі. В чому воно проявлялось? В Буття 13:10 говориться, що Лот побачив всю околицю Йогрданську - вона подібна до Господнього садку!

Quote (radchristian)
Ці вівці це язичники.

Ці вівці це люди зі всіх народів (Об’явлення 7:9)

Повторюю питання: Якщо ти так думаєш що в пеклі мучать, тоді скажи чому Ісус попав у пекло (ад)? Дії 2:27,31,32.

Quote (radchristian)
Вроді ви говорили говорили що це символічно, в видінні, не буквально, а тут оп і вже буквально. Дуже цікаво получається, одні місця буквально, інші символічно. Задумайтесь що ви пропонуєте.

Вроді не я так говорив, а Біблія так пише Об’явлення 1:1. Книга Об'явлення написана в символічному значенні.
Але число 144 000 дійсно є буквльне!
Відповісти на це запитання допомагає той факт, що після згадки точного числа, 144 000, в Об’явлення 7:9 іде мова про «натовп великий, що його зрахувати не може ніхто». Якщо б число 144 000 не було буквальним, то протиставляти його «великому натовпу» не мало б змісту. Погляд, що це число буквальне, узгоджується з Ісусовими словами в Матвія 22:14 стосовно небесного Царства: «Багато покликаних,— та вибраних мало»

Quote (radchristian)
Якщо Бог сказав що небо і земля пройде то це так і станеться, не важливо як це буде. Ми не можемо своїи розумом зрозуміти докінця творіння Бога, а хочемо зрозуміти все що Бог буде робити. Важлива річ в тому, чи ти маєш вічне життя? Чи ти будеш з Богом чи без Бога? А як станеться те чи інше не так важливо, хоч дещо Біблія нам відкриває.

Якщо Бог сказав, що земля на вічні віки не захитається і праведні повік будуть жити на ній (Псалом 37:29 і 104:5), то так воно і буде.
Якщо ви думаєте по іншому, то узгодьте ваші твердження з УСІЄЮ Біблією.
В біблії Бог якраз написав все те що він буде робити. Для чого Бог дав Біблію?
Напевне НЕ для того щоб ми думали, що все що в ній записано є не таким важливим! Знаєте хто спонукує так думати багатьох людей - головний противник Бога, Сатана!
І йому це вдається, бо багато людей має Біблію, але мало хто її досліджує.
Життя вічне полягає в тому щоб здобути точні знання про Бога та Ісуса Христа (Івана 17:3)

Додано (06.05.2009, 15:12)
---------------------------------------------
Вічний намір для землі
Від самого початку Божий намір стосовно людей був безпосередньо пов’язаний із землею. «Небо,— небо для Господа, а землю віддав синам людським» (Псалом 115:16). Отже, початковий намір Бога щодо людей був пов’язаний не з небом, а з землею. Єгова доручив першій людській парі завдання розширювати Еденський сад по цілій землі (Буття 1:28). Цей намір не був тимчасовим. У своєму Слові Єгова запевняє, що земля існуватиме вічно: «Покоління відходить, й покоління приходить, а земля віковічно стоїть» (Екклезіяста 1:4; 1 Хронік 16:30; Ісаї 45:18).
Бог ніколи не кидає слів на вітер. Він, як Всевишній, гарантує сповнення своїх обіцянок. На прикладі кругообігу води в природі Біблія показує, що Божі обіцянки завжди сповняються. В Ісаї 55:10, 11 наводяться слова Бога: «Як дощ чи то сніг сходить з неба й туди не вертається, аж поки землі не напоїть і родючою вчинить її... так буде і Слово Моє, що виходить із уст Моїх: порожнім до Мене воно не вертається, але зробить, що Я пожадав, і буде мати поводження в тому, на що Я його посилав». Бог дає людям обіцянки. Перш ніж він виконає їх, може минути деякий час. Але вони обов’язково сповняються. Слово Бога «вертається» до нього після виконання його обіцянки.
Безперечно, Єгова отримував радість, коли створював для людей землю. Наприкінці шостого творчого дня він проголосив, що все створене ним «вельми добре» (Буття 1:31). Перетворення землі на рай входить у Божий намір, який ще не виконався. А втім, обіцянки Бога ‘порожніми до нього не вертаються’. Усі обітниці про досконале життя на землі, де люди вічно житимуть у мирі й безпеці, обов’язково сповняться (Псалом 135:6; Ісаї 46:10).
Божий намір неодмінно сповниться
Гріх першої людської пари, Адама і Єви, тимчасово перешкодив виконанню Божого початкового наміру перетворити землю на рай. Після того як Адам і Єва виявили непослух, їх було вигнано з райського саду. Таким чином вони втратили унікальну можливість сприяти сповненню Божого наміру, який полягав у тому, щоб досконалі люди жили на райській землі. Однак Бог подбав, аби його намір здійснився. Як саме? (Буття 3:17—19, 23).
Те, що сталося в Едені, можна проілюструвати ось як. Чоловік починає будувати дім у гарній місцевості. Як тільки він заклав фундамент, приходить хтось інший і руйнує його. Замість того щоб відмовитись від свого задуму, чоловік вживає необхідних заходів, щоб добудувати дім. Можливо, це вимагає додаткової праці і коштів, але він має твердий намір завершити будівництво і не сумнівається в доцільності початої справи.
Так само і Бог вжив заходів для виконання свого наміру. Невдовзі після того, як перша людська пара згрішила, Бог дав надію її майбутнім нащадкам. Ця надія пов’язана з «насінням», яке усуне наслідки гріха. Головною частиною насіння є Божий Син, Ісус Христос, який прийшов на землю і пожертвував своїм життям, щоб викупити людство (Галатів 3:16; Матвія 20:28). Воскреснувши до небесного життя, Ісус став Царем Божого Царства. Насамперед він належить до тих лагідних, які вспадкують землю. Разом з Ісусом її вспадкують вибрані вірні, які воскресають до небесного життя, щоб стати з ним співправителями у Царстві (Псалом 2:6—9). З часом цей уряд повністю запанує над землею для того, щоб виконати Божий початковий намір і перетворити землю на рай. Незліченні мільйони лагідних людей вспадкують землю у тому розумінні, що матимуть благословення під правлінням Царства Христа та його співправителів (Буття 3:15; Даниїла 2:44; Дії 2:32, 33; Об’явлення 20:5, 6).
«Як на небі, так і на землі»
Спасіння людства пов’язане з двома перспективами — життям на небі і життям на землі. Про це свідчить видіння, яке отримав апостол Іван. Він бачив небесні престоли, на яких сиділи царі, вибрані з-поміж вірних учнів Христа. Про цих співправителів Ісуса Біблія каже, що «вони царюватимуть над землею» (Об’явлення 5:9, 10). Зверніть увагу на дві особливості, пов’язані з виконанням Божого наміру: землю буде відновлено, і здійснить це небесне Царство, в якому правитиме Ісус Христос зі своїми співспадкоємцями. Усі ці вжиті Богом заходи сприятимуть цілковитому перетворенню землі на рай згідно з його початковим наміром.
Навчаючи своїх учнів молитися, Ісус показав їм, що слід молитися про виконання Божої волі «як на небі, так і на землі» (Матвія 6:9, 10). Чи були б доречними ці слова, якби землю очікувало знищення або вона була б лише символом неба? І чи мали б ці слова сенс, якби всі праведні пішли до неба? Святе Письмо чітко показує, в чому полягає Божа воля щодо землі. Це можна побачити, починаючи з розповіді про творення і закінчуючи видіннями в книзі Об’явлення. Відповідно до Божого наміру, земля має стати раєм. Саме такою є воля Бога, яку він обіцяє виконати. І вірні люди моляться про її сповнення.
Вічне життя на землі — саме таким був початковий намір Творця, Бога, який ‘не змінюється’ (Малахії 3:6; Івана 17:3; Якова 1:17).

radchristian Дата: Понеділок, 11.05.2009, 00:19 | Повідомлення # 17
Admin
Група: Адміністратори:
Quote (Soren117)
Повторюю питання: Якщо ти так думаєш що в пеклі мучать, тоді скажи чому Ісус попав у пекло (ад)? Дії 2:27,31,32.

18 Бо й Христос один раз постраждав був за наші гріхи, щоб привести нас до Бога, Праведний за неправедних, хоч умертвлений тілом, але Духом оживлений,
19 Яким Він і духам, що в в'язниці були, зійшовши, звіщав;
20 вони колись непокірливі були, як їх Боже довготерпіння чекало за Ноєвих днів, коли будувався ковчег, що в ньому мало, цебто вісім душ, спаслось від води.
(1Петр.3:18-20)
Христос пішов туди як переможець, щоб забрати ключі аду і смерті

Quote (Soren117)
Очевидно, Боже прокляття було зняте з землі. В чому воно проявлялось? В Буття 13:10 говориться, що Лот побачив всю околицю Йогрданську - вона подібна до Господнього садку!

cry biggrin Тільки в тому садку такий горіх робився, що аж Бог зійшов подивитись і знищив ті місця(Содом і Гомору)

Quote (Soren117)
«натовп великий, що його зрахувати не може ніхто».

144000 можна порахувати smile

Quote (Soren117)
Якщо Бог сказав, що земля на вічні віки не захитається і праведні повік будуть жити на ній (Псалом 37:29 і 104:5), то так воно і буде.

Це Давид сказав, і цим він пояснюєяк все чудово Бог створив, але Ісус сказав що небо і земля пройде і Петро це підтвердив.

Quote (Soren117)
Життя вічне полягає в тому щоб здобути точні знання про Бога та Ісуса Христа

Згідно вчення "Свідків Єгови" але не Біблії!

Прочитай уважно буття перші розділи і стає відомо, що Бог створив все, а тоді насадив сад, 8 І насадив Господь Бог рай ув Едені на сході, і там осадив людину, що її Він створив.
(Бут.2:8) володіння якого чітко вказанні в Бутті 2:10-14. Такщо непотрібно байок про рай на всі землі.

І ще Павло пише що "потім ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом."
(1Сол.4:17)
Для чогозустічатись на хмарах, а потім вертатись на землю знов?

2 Багато осель у домі Мого Отця; а коли б то не так, то сказав би Я вам, що йду приготувати місце для вас?
3 А коли відійду й приготую вам місце, Я знову прийду й заберу вас до Себе, щоб де Я були й ви.
(Iван.14:2,3)

Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи.

Soren117 Дата: Понеділок, 11.05.2009, 15:14 | Повідомлення # 18
Сержант
Quote (radchristian)
18 Бо й Христос один раз постраждав був за наші гріхи, щоб привести нас до Бога, Праведний за неправедних, хоч умертвлений тілом, але Духом оживлений, 19 Яким Він і духам, що в в'язниці були, зійшовши, звіщав; 20 вони колись непокірливі були, як їх Боже довготерпіння чекало за Ноєвих днів, коли будувався ковчег, що в ньому мало, цебто вісім душ, спаслось від води. (1Петр.3:18-20) Христос пішов туди як переможець, щоб забрати ключі аду і смерті

Чому Ісус попав в пекло, якщо він був безгрішний?
Ти кажеш що в пеклі мучать, цікаво хто це робить?
А чи Ісуса мучили в пеклі?

Де в біблії сказано, що Ісус пішов в ад щоб забрати ключі?
Чи знаєш ти що символізують ключі від аду і смерті?
А хочеш дізнатися як відповідає Біблія на ці питання?

Quote (radchristian)
Quote (Soren117)«натовп великий, що його зрахувати не може ніхто». 144000 можна порахувати

Прочитай ще раз уважніше Об'явлення 7:4,9.
Тут згадано дві групи. Перша - 144 000, друга - Великий натовп, що його зрахувати не може ніхто!

Quote (radchristian)
Це Давид сказав, і цим він пояснюєяк все чудово Бог створив, але Ісус сказав що небо і земля пройде і Петро це підтвердив.

Псалом 37:29 і 104:5 Давид записав не власні слова, а надхнені Богом (2Тимоф 3:16). Давид не міг власними силами передбачувати майбутнє! Тобто це слова Бога, які записав Давид!

А чи може Біблія, яка натхнена Богом (2Тимоф 3:16), суперечити сама собі? Чи може одна книга з Біблії суперечити чи бути більш важливішою за іншу?

Додано (11.05.2009, 15:14)

Quote (radchristian)
Quote (Soren117)Життя вічне полягає в тому щоб здобути точні знання про Бога та Ісуса Христа Згідно вчення "Свідків Єгови" але не Біблії!

Це не вчення "Свідків Єгови", а - Біблії! (Івана 17:3)

Quote (radchristian)
Прочитай уважно буття перші розділи і стає відомо, що Бог створив все, а тоді насадив сад, 8 І насадив Господь Бог рай ув Едені на сході, і там осадив людину, що її Він створив. (Бут.2:8) володіння якого чітко вказанні в Бутті 2:10-14. Такщо непотрібно байок про рай на всі землі.

Давай пригадаєм що сказано в Буття 1:28, а там сказано, що Бог дав наказ перші парі: ... Плодіться й розмножуйтесь, і наповнюйте землю, оволодійте нею,... Чи вмістилися б всі нащадки Адама і Єви в маленькому садку? Чи рай повинен був існувати тільки на тереторії про яку згадано в Бутті 2:10-14, а на решті тереторії землі, що мало бути? Посуха?
Якщо ти вважаєш Божий намір байкою, то раджу тобі задуматись!

Quote (radchristian)
І ще Павло пише що "потім ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом." (1Сол.4:17) Для чогозустічатись на хмарах, а потім вертатись на землю знов?

Ці вірші стосуються 144 000.
Вірш 15-й пояснює, що це вірні, які ‘залишаються до приходу Господа’, тобто ще живуть у час приходу Христа. Чи вони колись помруть? Згідно з 1 Коринтян 15:35, 36, 44 , вони мусять померти, перш ніж зможуть отримати небесне життя. Але їм непотрібно залишатися мертвими, чекаючи на повернення Христа. Вони будуть «підхоплені» відразу, «як оком змигнути», щоб бути з Господом. (1 Кор. 15:51, 52; також Об’явлення 14:13).

Quote (radchristian)
2 Багато осель у домі Мого Отця; а коли б то не так, то сказав би Я вам, що йду приготувати місце для вас? 3 А коли відійду й приготую вам місце, Я знову прийду й заберу вас до Себе, щоб де Я були й ви. (Iван.14:2,3)

Ці вірші стосуються 144 000 вибранних із землі, я їх вже пояснював, дивись вище!

radchristian Дата: П`ятниця, 15.05.2009, 11:52 | Повідомлення # 19
Admin
Quote (Soren117)

Iс.53
Quote (Soren117)

Я вже про це писав
Quote (Soren117)

Ні, він туди пішов як переможець.
Quote (Soren117)
Де в біблії сказано, що Ісус пішов в ад щоб забрати ключі?

18 і Живий. І був Я мертвий, а ось Я Живий на вічні віки. І маю ключі Я від смерти й від аду.
(Об.1:18)
Щоб їхмати т їх треба десь взяти.
Quote (Soren117)
Чи знаєш ти що символізують ключі від аду і смерті?

Зною
Quote (Soren117)
А хочеш дізнатися як відповідає Біблія на ці питання?

як Біблія знаю
Quote (Soren117)
Прочитай ще раз уважніше Об'явлення 7:4,9.
Тут згадано дві групи. Перша - 144 000, друга - Великий натовп, що його зрахувати не може ніхто!

А я тобі що не про те саме?
Quote (Soren117)
Якщо ти вважаєш Божий намір байкою, то раджу тобі задуматись!

Я дивлюсь на факти. За межами саду також було красиво, але в садку поособливому.
Quote (Soren117)
Ці вірші стосуються 144 000.

там ця цифра і не згадується.
Я не знаю, може ти і в числі 144000. А ле для того тобі потрібно бути з народу єврейського. а якщо ні то ти в прольоті. І ще: за стільки часу ця кількість вже давно набрана, незадумався?

Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи.

Soren117 Дата: П`ятниця, 15.05.2009, 19:10 | Повідомлення # 20
Сержант
Iс.53 Не дає відповідь на Це питання!

Скажи конкретно! Хто?

Відповідаю сам на своє питання. Ісуса там не мучили! Тому що в пеклі не мучать жодну людину.
Пекло - це символічна могила людства. (Екклез 9:5,6,10) Людина знаходиться в стані несвідомості і чекають
на воскресіння!
Якраз Йов підтверджує ці слова, коли каже до Бога (Йова 14:13), щоб він його в Шеолі сховав!
Йов знав що в шеолі (пеклі) не мучать і тому хотів сховатися від своїх фізичних страждань!

Пороздумуй над своїм вченням стосовно пекла!

У Біблії не сказано, що Ісус пішов в ад щоб забрати ключі.
Подумай! А можже Ісусу ці ключі хтось дав??? Наприклад; той хто має виключну владу над смертю, той хто
обіцяє воскресити всіх своїх вірних служителів, той хто дав силу Ісусу воскрешати людей!
Ти не знаєш, що означають ці ключі!

Quote (radchristian)
Я дивлюсь на факти

І де ті твої факти? Якраз Бог хотів щоб було по-особливому на всій землі!

Quote (radchristian)
там ця цифра і не згадується

Там згадуються люди, які належать до цієї цифри!
Quote (radchristian)
Я не знаю, може ти і в числі 144000. А ле для того тобі потрібно бути з народу єврейського. а якщо ні то ти в прольоті. І ще: за стільки часу ця кількість вже давно набрана, незадумався?

Хто тобі сказав, що я є в числі 144 000? Лише Бог Єгова вирішує кому бути в числі 144 000, а кому серед великого натовпу! І не обовязково що лише євреї входять в число 144 000, а наприклад ефесяни, які не належали до єврейського народу, були серед числа 144 000 (Ефес 2: 11-13).
Хочу тобі сказати, що і ти не належиш до числа 144 000, але в тебе є можливість потрапити до числа "великого натовпу". Тобі треба узгодити своє життя з Божими вимогами і дізнатись чого насправді вчить Біблія. Ну а якщо ні, то так як ти сказав будеш в "прольоті"!!!

radchristian Дата: Субота, 16.05.2009, 22:40 | Повідомлення # 21
Admin
Quote (Soren117)
Iс.53 Не дає відповідь на Це питання!

Як раз дає, за наші гріхи. Якщо так думати то чому потрібно було прихолити на землю Христу і страждати на хресті? За наші гріхи.
Quote (Soren117)
Скажи конкретно! Хто?

Вічний вогонь. Навіть якщо допустити що в пеклі не має страждань, то пекло вкинено в озеро огнене. Все до одного.
Quote (Soren117)
І де ті твої факти? Якраз Бог хотів щоб було по-особливому на всій землі!

В Бутті. Біблія говорить нам що бог вигнав перших людей із раю та ще і ангола з мечем поставив. Це ще одне підтвердження певної території.
Quote (Soren117)
Там згадуються люди, які належать до цієї цифри!

Цитую ще раз: "потім ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом."
Тут говориться за людей які будуть жити в час приходу Ісуса Христа "що живемо й зостались"
Quote (Soren117)
Хто тобі сказав, що я є в числі 144 000?

Бог вже вирішив, це люди з вибраного Богом народу - євреї. І себе я також сюди не рахую, бо українець.
І чому тільки ад символічний, може і райське життя символічне і ще багато чого?

Soren117 Дата: Неділя, 17.05.2009, 22:54 | Повідомлення # 22
Сержант
Приклад.
Уяви собі, що твій батько подарував тобі хороший двохповерховий будинок. Вірніше не весь будинок, а
леше одну простору, велику кімнату. Навколо будинку було дуже гарно: трава росла, дерева, невеличка
річка. Але твоя кімната була дуже гарна і красивіша ніж усі інші кімнати цього будинку. І от батько каже
тобі: "Сину, я побудував цей будинок для тебе. Хочу щоб ти разом з дружиною жив в цьому будинку, доглядав його, піклувався про нього і наповнив його внуками! Але знаєш, сину, у горішні кімнаті у шухляді мого столу є мої документи, будь ласква не заглядай туди."

Чи повинен ти був турбуватися лише про свою кімнату в якій жив? А коли б зявлялися в тебе нащадки, а в твоїх нащадків їхні нащадки і так далі, то чи жили б ви всі разом в одні кімнаті? Звісно всі мешканці заповнили б весь дім і зробилиб його подібним за красотою до твоєї кімнати. Чи не так?

Подібно Бог Єгова створи хороший будинок (Землю) для першої людської пари. Але спочатку він їх посилив в простору кімнату (Рай, садок) і дав наказ (Буття 1:28). Адам і Єва мали розмножитись і наповнити своїми нащатками всю землю і само собою розширювати межі Раю, перетворити всю землю на райський садок. Такий був Божий намір. Подібно як батько попередив тебе щоб ти не заглядав у його шухляду, Так і Бог сказав до Адама і Єви (Буття 2:16,17). Цим наказом Єгова хотів переконатися чи дійсно його земні діти будуть йому вірні і слухняні. Чи щось важке він вимагав? Ні, лише послуху!

Але на привеликий жаль, Адам і Єва не послухались цього наказу(Буття 3:6)! І Бог вигнав їх з Раю.
Всі нащадки Адама і Єви народжувались вже не досконалими і згодом померали! І тому всі ми старієм і помираєм бо успадкували гріх.

Але Божий намір, щоб праведні люди жили на землі і перетворити її на рай, не помер. Він залишився і в скорому майбутьньому сповниться! (Ісаї 55:11)
Ось такий є Божий намір стосовно землі і він узгоджується з всією Біблеєю!

radchristian Дата: Неділя, 17.05.2009, 23:39 | Повідомлення # 23
Admin
Quote (Soren117)
Але Божий намір, щоб праведні люди жили на землі і перетворити її на рай, не помер. Він залишився і в скорому майбутьньому сповниться!

Не можу бути згідний з цим твердженням.

Скажи, а як так сталося що Бог говорит що за 40 днів буде знищена Ніневія, а потім не виконує? навіть Йона розлютився.
Сказав до Авраама, що хто тебе прокляне той буде проклятий, а на них нападають вавілоняни, греки, римляни і т.д. і мають успіх. Так можливо Бог дещо відміняє а постановляє нове?

А притчу про будинок: оскільки Бог знає наперед все і перше закладен світу тіло для Ісуса приготовив, то Він і знав що будинок не переповниться.

Soren117 Дата: Вівторок, 19.05.2009, 21:26 | Повідомлення # 24
Сержант
Невдале порівняння!!!
Яка мета була божого пророка Йони? Для чого Бог посилав Йону в Ніневію? Та щоб проголосити звістку про знищення! А для чого Богу попереджати Ніневію про знищення, він міг їх знищити і без попередження як Содом і Гомору? А для того щоб вони покаялись і змінили свій спосіб життя! І що сталося? А сталось так, що ніневітяни змінилися, тобто «звернули зо своєї злої дороги»(Йони 3:5—10).
І Бог їх не знищив!

Але якщоб ніневітяни не покаялись і Бог їх не знищив, то було б так як ти кажеж.
А недоречне порівняня тим, що я розповідав про Божий намір, а ти мені порівнюєш із звісткою!

Приклад.
Якщо досвдченому провіднику на дорозі трапляється невелика перешкода, то що він робить?
Він мабуть поведе групу іншою дорогою! І це не означає, що провідник передумав вести групу до місця призначення!
Так само Єгова, якщо через гріх Адама і Єви перед його наміром винекла незначна перешкода,то не означає що Бог відмовився від нього!(Ісаї 46:10,11)

Quote (radchristian)
Сказав до Авраама, що хто тебе прокляне той буде проклятий, а на них нападають вавілоняни, греки, римляни і т.д. і мають успіх. Так можливо Бог дещо відміняє а постановляє нове?

Ти ще писав про Авраама - ми домовлялися, що будем підтверджувати свої слова Біблеєю! Забув?

Додано (19.05.2009, 21:26)
Ти колись бачив пекло? Не бачив. Ніхто його не бачив! Тому що це є символічне місце!
А як може символічне місце горіти у вогні? Не може горіти, тому що це є дві несумісні речі!
Але в Об'яв 20:14 сказано, що смерть і гадес (пекло) були вкинені в озеро огняне.
Озеро огняне також є символічним місцем і воно означає остаточне знищення!

Перед тим як пекло буде вкинене в озеро огняне, воно віддасть мертвих, котрі будуть судженні згідно своїх вчинків (Об'я 20:13)

Quote (radchristian)
Цитую ще раз: "потім ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом."

До кого Павло говорить ці слова? Прочитай ще раз 1 Сол 4:13-18!
До братів із Солунян, які належать до числа 144 000, а не до всіх людей!

Яка в тебе надія, небесна чи земна?
Як ти думаєш Давид буде на небі чи на землі? І ще одне.
Якби Адам не згрішив, то чи він з часом пішов би до неба?

radchristian Дата: Середа, 20.05.2009, 23:07 | Повідомлення # 25
Admin
Порівняня правильне. У Бога був на намір знищити Ніневію. Це були язичники і як відомо з Старого Завіту, Бог вибрав єдиний народ - євреів, і для них звіщав свою волю і виганяв перед ними всі народи з землі обіцяної. Але Він посилає Йону який також не хотів іти туди. І на віть Йона розлютився, що Бог не знищив Ніневію. А Содом і Гомору Бог звіщав протягом всього часу життя там Лота. І через анголів які прийшли вивести Лота. Різниця в тому, що в Ніневії послухали, а в Содомі подумали що Лот жартує.

В Біблії ніде не говориться, що пекло символічне і озеро огняне. Якщо я тобі вкажу на тих людей які бачили пекло, ти повіриш? Думаю що ні. Але дивного тут немає нічого, Ісус про це говорив, що навіть якби хто змертвих воскрес, то не повірять. 31 Йому ж він відказав: Як Мойсея й Пророків не слухають, то коли хто й із мертвих воскресне, не йнятимуть віри!
(Лук.16:31)

Quote (Soren117)
До кого Павло говорить ці слова? Прочитай ще раз 1 Сол 4:13-18!
До братів із Солунян, які належать до числа 144 000, а не до всіх людей!

Які доживуть до пиходу? biggrin biggrin biggrin Там ця цифра нідочого, непутій її туди
Quote (Soren117)
Яка в тебе надія, небесна чи земна?

Вічна, небесна.
Quote (Soren117)
Як ти думаєш Давид буде на небі чи на землі?

Не мені судити, але знаю що в небі.
Quote (Soren117)
Якби Адам не згрішив, то чи він з часом пішов би до неба?

Якби... Для чого думати якби... те що пройшло назад не вернеш. Думати потрібно про те що "в горі, а не на землі"
13 Браття, я себе не вважаю, що я досягнув. Та тільки, забуваючи те, що позаду, і спішачи до того, що попереду,
14 я женусь до мети за нагородою високого поклику Божого в Христі Ісусі.
15 Тож усі, хто досконалий, думаймо це; коли ж думаєте ви щось інше, то Бог вам відкриє й це.
16 Та до чого дійшли ми, поступаймо в тім самім далі.
17 Будьте до мене подібні, браття, і дивіться на тих, хто поводиться так, як маєте ви за взір нас.
18 Багато бо хто, що про них я вам часто казав, а тепер говорю навіть плачучи, поводяться, як вороги хреста Христового.
19 Їхній кінець то загибіль, шлунок їхній бог, а слава в їхньому соромі... Вони думають тільки про земне!
20 Життя ж наше на небесах, звідки ждемо й Спасителя, Господа Ісуса Христа,
21 Який перемінить тіло нашого пониження, щоб стало подібне до славного тіла Його, силою, якою Він може і все підкорити Собі.
(Фил.3:13-21)

Soren117 Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 12:34 | Повідомлення # 26
Сержант
Quote (radchristian)
Яка в тебе надія, небесна чи земна? Вічна, небесна.

Мушу вас розчарувати, але в Об'яв 14:1-3 сказано, що лише, тільки 144 000 "викуплено із землі".
А ви казали, що не належите до 144 000!

Quote (radchristian)
Як ти думаєш Давид буде на небі чи на землі? Не мені судити, але знаю що в небі.

Звісно не вам судити, а ось Біблія дає відповідь Дії 2:34! Виражуся вашими словами: чи може Петро тут "пошутив"???

Quote (radchristian)
Якби Адам не згрішив, то чи він з часом пішов би до неба? Якби... Для чого думати якби... те що пройшло назад не вернеш. Думати потрібно про те що "в горі, а не на землі"

Скажіть краще правду, що ви не можете дати відповідь на це питання!

На далі не бачу логічної суті продовжувати з вами спілкуватися! Наша дискусія може продовжуватись безмежно!

Всеж, я не почув від вас пояснень стосовно деяких віршів:
Псалом 36(37):29; Псал 103(104):5; Матв. 5:5; 6:10 Про яку землю іде мова!
Йова 14:13; Бут 2:19; Єзек. 18:4; Еккл 9:5,6,10 Ніде не сказано, що після смерті людина мучиться!
Та багато інших віршів!

Заохчую вас, і далі шукати правду, знайти її та переконатись чи дійсно вона узгоджується з всією Біблеєю (Дії17:11).
Всього доброго!

radchristian Дата: Вівторок, 26.05.2009, 00:03 | Повідомлення # 27
Admin
Ось: 19 Коли ми надіємося на Христа тільки в цьому житті, то ми найнещасніші від усіх людей!
(1Кор.15:19)
1 І бачив я небо нове й нову землю, перше бо небо та перша земля проминули, і моря вже не було.
2 І я, Іван, бачив місто святе, Новий Єрусалим, що сходив із неба від Бога, що був приготований, як невіста, прикрашена для чоловіка свого.
3 І почув я гучний голос із престолу, який кликав: Оце оселя Бога з людьми, і Він житиме з ними! Вони будуть народом Його, і Сам Бог буде з ними,
(Об.21:1-3)
Quote (Soren117)
Звісно не вам судити, а ось Біблія дає відповідь Дії 2:34! Виражуся вашими словами: чи може Петро тут "пошутив"???

Я знаю точно, щ людина по серцю Бога не буде без Нього в аду. А це місце чітко говоритщо Христа там немає.
Quote (Soren117)
Скажіть краще правду, що ви не можете дати відповідь на це питання!
На далі не бачу логічної суті продовжувати з вами спілкуватися! Наша дискусія може продовжуватись безмежно!

Відповідь: Адам зрішив, людина неживе вічно на землі, земля поклята і буде знищена як Содом і Гомора.
І в Біблії дуже багато місць які про це говорять, тільки ви все переводите в притчі, символи і...
Не все я може знати і не все написано в Біблії, що хотілось нам знати. Нам написано тільки те що потрібно для спасіння. 25 Багато є й іншого, що Ісус учинив. Але думаю, що коли б написати про все те зокрема про кожне, то й сам світ не вмістив би написаних книг! Амінь.
(Iван.21:25)
Якщо я тобі вкажу на тих людей які бачили пекло, ти повіриш?

Випадково знайшов, подивись до кінця. Відео

videokarte Дата: П`ятниця, 12.06.2009, 19:03 | Повідомлення # 28
Рядовой
Не ожидал чесно. Не мог додуматься до такого варианта sad

radchristian Дата: П`ятниця, 12.06.2009, 22:38 | Повідомлення # 29
Admin
videokarte, Це про що?

nakuchny Дата: Субота, 20.06.2009, 07:02 | Повідомлення # 30
Рядовой
Вот так тема smile

• Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: