Шлюб
|
|
radchristian |
Дата: П`ятниця, 28.12.2007, 20:12 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори:
Статус: Оффлайн |
Коли шлюб вважати оційним? 1. Коли зареєстрований в державі. 2. Після вінчання в церкві. 3. Живуть разом.
Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи. |
|
| |
nick |
Дата: П`ятниця, 22.02.2008, 16:36 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Користувачі:
А хто вiнчав Давида та Авiгею,чи хто iм реестрував шлюб?
nick |
|
| |
radchristian |
Дата: Понеділок, 25.02.2008, 18:07 | Повідомлення # 3 |
Admin
Quote (nick) А хто вiнчав Давида та Авiгею,чи хто iм реестрував шлюб? Тоді на вашу думку, шлюб можна важати офіційним коли жувуть разом (громадянський шлюб)?
Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи. |
|
| |
nick |
Дата: Четвер, 28.02.2008, 18:05 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
Нi, я притримуююсь точки зору,яка заведена в наших церквах,але хочу роз"яснень на мое питання!
nick |
|
| |
radchristian |
Дата: Субота, 01.03.2008, 13:21 | Повідомлення # 5 |
Admin
Думаю в цей момент тільки Бог благословляв і реєстрував їхній шлюб. В Старому Завіті ми не зустрічаємо розяснень про реєстроцію на державному рівні, але священики благословляли молодят. Навіть рік часу давали на випробування після заручин. (Приклад Йосип і Марія)
|
| |
radchristian |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 12:16 | Повідомлення # 6 |
Admin
До попередніх запитань хочу додати ще одне: Чим відрізняється хритиянський шлюб від інших?
|
| |
vip |
Дата: Понеділок, 18.08.2008, 09:51 | Повідомлення # 7 |
Сержант
1 думаю тим що буде відрізнятися що він Християнський , і в цьому буде голова хто Христос , за світське не скажу думаю це без потреби.
Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 ) |
|
| |
radchristian |
Дата: Понеділок, 18.08.2008, 22:02 | Повідомлення # 8 |
Admin
Християнський шлюб повинен бути взірцем для всіх.
|
| |
vip |
Дата: Вівторок, 19.08.2008, 12:16 | Повідомлення # 9 |
Сержант
Quote (radchristian) Християнський шлюб повинен бути взірцем для всіх. це констатація факту чи твоя думка, так ми повинні бути прикладом як ми повинні бути не такими християнами за якими стоїть лейбл християни а щоденно доводити перед Господом свою принадлежність йому
Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 ) |
|
| |
radchristian |
Дата: Вівторок, 19.08.2008, 13:08 | Повідомлення # 10 |
Admin
це не тільки моя думка, це думка і Салва Божого. нажаль не всі християнські шлюби є такі.
|
| |
vip |
Дата: Четвер, 04.09.2008, 03:14 | Повідомлення # 11 |
Сержант
ти трошки коротко говориш хотілося б почути більш повну відповідь по цьому питанню, до речі знайшов гарну статтю по темі ЗАЧАТИЕ И РОЖДЕНИЕ ДЕТЕЙ В СВЕТЕ БИБЛИИ. стаття тут
Трава засихає, а квітка зів'яне, Слово ж нашого Бога повіки стоятиме! (Іс.40:8 )
Повідомлення відредагував vip - Четвер, 04.09.2008, 03:15 |
|
| |