Християнський сайт RadChristian

Четвер, 18.12.2025, 16:06

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Деградація суспільства - Сторінка 2 - Форум | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Деградація суспільства
radchristian Дата: Середа, 12.02.2014, 17:32 | Повідомлення # 16
Admin
Група: Адміністратори:
Статус: Оффлайн
Цитата Valey_1 ()
І баниш ти уже Ісуса, а не мене.

Ти вже за Ісуса себе видаєш? зупинись! я тебе забанив і зроблю це ще раз, як будеш грубити!

Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи.

Valey_1 Дата: Середа, 12.02.2014, 18:45 | Повідомлення # 17
Рядовой
Група: Користувачі:
Цитата radchristian ()
Передання з істинним християнством немає нічого спільного

Скажеш це апостолу Павлу, який ними користувався.
Як же тебе затуркали. Ти навіть не знаєш, шо користуєшся переданнями засновників ХВЄ при роз'ясненні біблійних текстів.
Цитата radchristian ()
Мені, не треба! Якось сам справлюсь! А ти собі допоможи.

Повторюю останній раз: Облиш гордість, умертви своє ''я". Спастись ти можеш тільки спасаючи інших (запам'ятай).
Іншого твого тексту коментувати не буду, бо він при цьому пості нагадує людину ни при здоровому глузді. (як і все ваше вчення). З того шо ти написав - ти не розумієш і йоти. Вам не вчить нада - а вчиться і каяться. Самосвяти ви.

Додано (12.02.2014, 18:45)
---------------------------------------------

Цитата radchristian ()
Ти вже за Ісуса себе видаєш? зупинись! я тебе забанив і зроблю це ще раз, як будеш грубити
Я на гнилому сайті сидіть вічно не збираюсь. А свою місію по твоєму спасінні  виконав.  Отже, якщо ти не признаїш себе "мерзостью" і не покаїшся, - то будеш в пеклі разом зі своїм батьком сатаною.

radchristian Дата: Середа, 12.02.2014, 19:38 | Повідомлення # 18
Admin
Цитата Valey_1 ()
Самосвяти ви.
А хто ти?

Цитата Valey_1 ()
Повторюю останній раз: Облиш гордість, умертви своє ''я". Спастись ти можеш тільки спасаючи інших (запам'ятай).
Хах, Якщо спасіння -це спасати інших, то як можна спасати інших коли сам не спасенний. І від чого їх тоді спасати? 

Ти не маєш основи на що опертись і це просто пусті слова.

Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи.

radchristian Дата: Середа, 12.02.2014, 19:46 | Повідомлення # 19
Admin
Цитата Valey_1 ()
А свою місію по твоєму спасінні  виконав.
Цю місію виконав Ісус на голгофському хресті, а не ти! Я прийняв Його як особистого Спасителя. Він простив мене і я маю вічне життя! 

Я хочу задати тобі 2 запитання: 
1. Ти маєш вічне життя?
2. Що ти скажеш Ісусу коли Він запитає тебе: "А за що я маю впустити тебе в небеса?"

Цитата Valey_1 ()
Як же тебе затуркали.
Мене ніхто не туркав smile

Valey_1 Дата: Четвер, 13.02.2014, 01:20 | Повідомлення # 20
Рядовой
Думав більше тут не писать, але якщо ти задаєш питання і дійсно не розумієш і хочеш знать, то можу відповісти хоть на 100  жаждущему.
Самосвяти - це ті, хто сам себе висвятив на пастиря. Ваше рукоположення (яке ви визнаєте і користуєтесь ним) не має "преемственности" від Ісуса Христа. Воно бере початок близько 200 років тому від баптиста, який сам не був рукоположений (висвячений) на пастирське служіння. Таїнство цього дійства повністю знівельоване вами. Отже рукоположення ваше - лицемірство і обман.

Додано (13.02.2014, 01:20)
Далі

Цитата radchristian ()
Хах, Якщо спасіння -це спасати інших, то як можна спасати інших коли сам не спасенний. І від чого їх тоді спасати? 

Будь-ласка перш чим задавать такі дурні питання - думай трохи головою. (рус) Носите бремена друг друга и исполните закон Христов. Якщо ти частина Тіла, частина організма -Церкви, то твоє спасіння - це не твій шкурний інтерес. І взагалі забудь шо ти особистість. Незалежність -признак душевності. Суть гріхопадіння людства в бажанні незалежності від Бога. Повернутись можеш умертвивши своє "я", свою особистість. Далі:

radchristian Дата: Четвер, 13.02.2014, 01:58 | Повідомлення # 21
Admin
Де ти в Біблії бачив чи читав про "приємственність" У Бога є Його діти, а не приймаки! Істинні християни були завжди. В католицизмі, в православії в баптизмі, в ХВЄ. НЕ є так важливо під якою назвою вони в той час були. Вони були!

А кого ти хочеш на п'ядистал праведності і святості поставити?

Цитата Valey_1 ()
думай трохи головою
Я думаю! Ти сказав: Спастись ти можеш тільки спасаючи інших
Виходить, що ми можемо спасти самих себе. А тоді для чого було Христу на землю приходити? Для чого було страждати, якщо ми могли і так спастись? Це ти думай! 8 Бо спасенні ви благодаттю через віру, а це не від вас, то дар Божий, 9 не від діл, щоб ніхто не хвалився.
(Еф.2:8,9)

Цитата Valey_1 ()
Суть гріхопадіння людства в бажанні незалежності від Бога. Повернутись можеш умертвивши своє "я", свою особистість.
Ще скажи, що життя наше сповнене страждань;
Всі страждання від наших бажань;
І щоб не було страждань треба відмовитись від бажань!

Буддизмом пахне!

Да, і ще: я задав запитання, та ти на них не відповів.

Valey_1 Дата: Четвер, 13.02.2014, 02:42 | Повідомлення # 22
Рядовой
Цитата radchristian ()
Я прийняв Його як особистого Спасителя. Він простив мене і я маю вічне життя!

Нікого ти не прийняв і ніякий ти не спасенний. І свідоцтвом цьому є ці твої слова. В цих словах зарита вся собака. Так само і фарисеї вважали себе дітьми Божими і шо все у них в порядку. Блаженні бідні духом, а не богаті. Такими "спасенними" буде пекло забите. Ти хворий душею. І ліки тільки одні - це покаяння. Тільки бачення своєї гріховності є ознакою виздоровлення душі.
Цитата radchristian ()
Я хочу задати тобі 2 запитання: 
1. Ти маєш вічне життя?
2. Що ти скажеш Ісусу коли Він запитає тебе: "А за що я маю впустити тебе в небеса?"

Такого грішника-негідника як я, вдавить мало. Куда там уже на небо пускать. Мені стидно до неба очі піднять. І це я тобі кажу не тому шо завчив, а тому шо таким відчуваю себе. Чого і тобі бажаю. А надія тільки одна - на милість Його.
Ісус не впускає на небо за добрі справи. З Ним буде жити тільки Його син. Сусідський не буде, яким би він хорошим не був. Тільки той, шо "кость од кості, плоть од плоті". Отже умертви особистість свою, сораспнись на Хресті. Народись від Його, стань Його Тілом. Перестань служить своїй секті, сатанинському збіговиську. Невже Христос задарма помер, шоб ви використовуючи Його Ім'я вели людей до пекла.

radchristian Дата: Четвер, 13.02.2014, 10:42 | Повідомлення # 23
Admin
Цитата Valey_1 ()
Нікого ти не прийняв і ніякий ти не спасенний.
Це знаю я і Бог. 1 Подивіться, яку любов дав нам Отець, щоб ми були дітьми Божими, і ними ми є. Світ нас не знає тому, що Його не пізнав.
2 Улюблені, ми тепер Божі діти, але ще не виявилось, що ми будемо. Та знаємо, що, коли з'явиться, то будем подібні до Нього, бо будемо бачити Його, як Він є.
3 І кожен, хто має на Нього надію оцю, очищає себе так же само, як чистий і Він.
(1Iван.3:1-3)

12 А всім, що Його прийняли, їм владу дало дітьми Божими стати, тим, що вірять у Ймення Його,
13 що не з крови, ані з пожадливости тіла, ані з пожадливости мужа, але народились від Бога.
(Iван.1:12,13)

16 Сам Цей Дух свідчить разом із духом нашим, що ми діти Божі.
17 А коли діти, то й спадкоємці, спадкоємці ж Божі, а співспадкоємці Христові, коли тільки разом із Ним ми терпимо, щоб разом із Ним і прославитись.
(Рим.8:16,17)

І саме цікаве: 10 Цим пізнаються діти Божі та діти дияволові: Кожен, хто праведности не чинить, той не від Бога, як і той, хто брата свого не любить!
(1Iван.3:10)

Я грішник, але омитий і спасенний через голгофську жертву Христа
Цитата Valey_1 ()
Перестань служить своїй секті, сатанинському збіговиську. Невже Христос задарма помер, шоб ви використовуючи Його Ім'я вели людей до пекла.
Я не служу секті! Церква ХВЄ (Якщо я не помиляюсь) займає 5 місце серед релігійних громад в Україні. Входить в Всеукраїнську Раду Церков. Про яку секту ти говориш? Якщо на те вже пішло.

Знаєш, чому Христос сказав фарисеям, що вони діти сатани і що хула на Духа Святого не прощається? А тому, що вони на те що робив Ісус, говорили, що це вчинки диявола. Дивись, щоб ти не нажив собі Ворога в лиці Бога.

Притворятися, що я ніщо, ніхто, я порох - може багато хто. Але зачепи цей порох і очі засипить.

Valey_1 Дата: Четвер, 13.02.2014, 11:16 | Повідомлення # 24
Рядовой
Цитата Valey_1 ()
Спастись ти можеш тільки спасаючи інших (запам'ятай).
Спробую пояснити те, -що "спасенний" мав би знати. Уяви собі, шо ти ідеш по лісі з рідним братом якому 5 років. На вас нападає зграя вовків. У тебе є два варіанта: 1) Спасатись від них разом з братом, захищаючи його. 2) Втекти(спастися) від них залишивши брата. Якщо вчинеш по другому варіанту, то твій батько коли дізнається, що ти залишив брата вовкам, вижене тебе з дому. Так і Богові такі "спасенні" егоїсти на небі не потрібні.
Саме тому я і спасаю тебе від вовків(сектантів). А ти, (навіть якщо в твоєму розумінні правий ти) банячи інших і проповідуючи шо кожен сам за себе, чиниш по другому варіанту.

radchristian Дата: Четвер, 13.02.2014, 12:02 | Повідомлення # 25
Admin
Цитата Valey_1 ()
Саме тому я і спасаю тебе від вовків(сектантів). А ти, (навіть якщо в твоєму розумінні правий ти) банячи інших і проповідуючи шо кожен сам за себе, чиниш по другому варіанту.
Ні від чого і кого ти мене не спасаєш. І приклад твій недоречний. Той хто впізнав Божу любов на собі, той розкаже і іншим про неї. А вже від людини залежить чи послухає чи ні. Я не може насильно спасти когось і навіть Бог нікого насильно не спасає. Та якщо ти вважаєш, що своєю ненавістю можеш спасти когось, то ти глибоко помиляєшся. Полум'я гасять - водою, того хто змерз - зігрівають, голодного - кормлять.

Valey_1 Дата: Четвер, 13.02.2014, 12:06 | Повідомлення # 26
Рядовой
Цитата radchristian ()
Де ти в Біблії бачив чи читав про "приємственність" У Бога є Його діти, а не приймаки! Істинні християни були завжди. В католицизмі, в православії в баптизмі, в ХВЄ. НЕ є так важливо під якою назвою вони в той час були. Вони були!

В євангеліі та книзі діяній. Від Ісуса Христа апостоли ставили пастирів (пастухів) в насаджених церквах. Ті пастирі ставили інших. І ніхто себе не робив пастирьом сам аж до 1800 років. До того баптиста який висвятив себе сам і від якого походите ви ХВЄ. І не добре тобі цього не визнавать, бо ви користуєтесь цим правилом активно уже близько 200 років. Навіть судите тих харизматів , що об'явили себе пастирями самі, без рукоположення. І ніяка община не приєднається до вашої не отримавши благословіння і рукоположення єпископата.
Я не веду мову про Небесну Церкву, а тільки про її образ - помєстну. На роль якої претендує ХВЄ. Дух Святий даний не тобі, а Церкві. І пребуває в Церкві. І ворота пекла не здолають ЇЇ. У вас виходить ,що Первоапостольську Церкву подолало пекло.

radchristian Дата: Четвер, 13.02.2014, 12:19 | Повідомлення # 27
Admin
Цитата Valey_1 ()
У вас виходить ,що Первоапостольську Церкву подолало пекло.
це ти сказав! І яку ж це ти церкву вважаєш правильну?

ХВЄ стараються жити вчити і беруть свій початок від першоапостольської церкви.

А це для просвітлення http://www.chve.org.ua/aboutus/history

radchristian Дата: Четвер, 13.02.2014, 12:42 | Повідомлення # 28
Admin
Цитата Valey_1 ()
Ті пастирі ставили інших. І ніхто себе не робив пастирьом сам аж до 1800 років.
І дойшло до того, що всіх інакомислячих палили на кострах і т. д. Чересте і Мартін Лютер бачучи до чого привела та пиємственість, виказав свій протест і прибив 95 тезів на воротах монастиря.

Valey_1 Дата: Четвер, 13.02.2014, 12:55 | Повідомлення # 29
Рядовой
Декілька слів про Небесну Церкву. (доречі я бувший член ХВЄ)
Ми смертні тому , що народжені від сметного Адама, і є в його тілі і його тілом. Щоб жити вічно - треба народитись від Безсмертного і буть Його Тілом і в Його Тілі. Як Єва була реальною особистістю із тіла Адама, так і Церква є реальним духовним Тілом Христа.
Хрещення Духом - це "погружение" в Дух. Єднання  в одному Тілі іудеїв та елінів. І зовсім не той зміст (смисл) в це поняття вкладують п'ятидесятники.
Знамення язиків дано евреям для свідоцтва, що евангеліє від дня п'ятидесятниці проповідується і язичникам. І це були тільки національні язики.  Невже ти думаєш, що Ангели, бувши духовними створіннями спілкуються  голосом за допомогою фізичних явищ таких як звук, звукові хвилі (коливання повітря)?  Дуже рекомендую     http://www.rusbaptist.stunda.org/rendal.html
Як відомо в богослів'ї немає "отвлечённых" тем. Тоїсть тем не зв'язаних зі спасінням.  Але ж п'ятидесятники кажуть, шо ти можеш і не буть хрещеним Духом (в вашому розумінні) і всеодно спастись. Таким чином самі свідкуєте, шо це "отвлечённая тема" в богослів'ї. А значить"ложная".

Додано (13.02.2014, 12:55)
Ти можеш по суті говорить? Мартин Лютер був рукоположений

radchristian Дата: Четвер, 13.02.2014, 13:26 | Повідомлення # 30
Admin
Цитата Valey_1 ()
(доречі я бувший член ХВЄ)
А це видно було зразу! Не знаю чим тобі не сподобалась Церква ХВЄ, але це не так важливо. Є маса церков, вибирай любу. Але не говори дурниць. Не давай свої уста в аредну дияволу.
Раджу подивитися до кінця http://www.youtube.com/watch?v=w1nzJGYj-jo
Цитата Valey_1 ()
Ти можеш по суті говорить?
Я по суті.

• Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування

Ваша оцінка сайту