Християнський сайт RadChristian

Понеділок, 15.12.2025, 20:20

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | Деградація суспільства - Сторінка 3 - Форум | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Деградація суспільства
Valey_1 Дата: Четвер, 13.02.2014, 13:30 | Повідомлення # 31
Рядовой
Група: Користувачі:
Статус: Оффлайн
Не використовуй перестрілку біблійними текстами. Я їх знаю не гірше за тебе. Та мало знать і читать не маючи в собі "сокрушённого" духа. Ісус є сіткою,"камнем преткновения" для непокаяних, не маючих в собі любові Божої. Тому і путають вони лагідні, льстиві слова -з любов'ю.
Я навів тобі уже немало доказів, а ти невизнаєш ні одного. Це також свідоцтвує про твою непокаянність. Одне ти правильно сказав, шо насильно ніхто нікого не спасає. Бо ти вільний, незалежний в праві вибора (від Бога). В цьому і проблема твоя.
З самодостатними, впевненими у своєму спасінні фарисеями мені говорить нема про що. Ісус здорових не ліче.

radchristian Дата: Четвер, 13.02.2014, 13:58 | Повідомлення # 32
Admin
Група: Адміністратори:
Статус: Оффлайн
Всі твої докази ти основуєш на прикладах з життя, на своєму розумінні. І через призму свого бачення. Я опираюся на нерушиме Боже Слово. Воно є авторитетом для мене. Тому, я приводжу приклади тільки з нього.

Нужно жизнь прожить так, чтоб не было мучительно больно за бесцельно прожитые годи.

• Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

Форма входу

Погода

Пошук

Наше опитування

Ваша оцінка сайту
Всього відповідів: 200